Ai o afacere și vrei să o promovezi online?

Mii de tineri specialiști în IT și marketing își oferă gratuit serviciile pentru tine și ceilalți antreprenori din România.

Îndrăznim să construim viitorul împreună.

Soluții digitale concrete, 100% personalizate pentru afacerea ta.

Specialiștii noștri îți oferă serviciile lor gratuit ca să câștigi timp, bani și să ajungi mai aproape de rezultate și în mediul online.

Ce primești în IMM Online

Consultanță

Clarificarea nevoilor și obiectivelor afacerii tale cu un specialist.

IT

Dezvoltare website și configurarea prezenței online.

Digital Marketing

Campanii de promovare în Google și Social Media.

Înscrie-ți afacerea până la finalul lunii iulie și primești, pe lângă website și campanii online gratuite, asistență în accesarea fondurilor nerambursabile pentru digitalizare anunțate pentru această toamnă!

Suntem alături de antreprenorii români care vor să facă primii pași în online

1008

IMM-URI
înscrise în program

40

AFACERI
în curs de digitalizare

2000

SPECIALIȘTI
la dispoziția IMM-urilor

Povești de succes

Povești de succes

Amore per la Pasta: Declarație de dragoste pentru pastele proaspete

Amore per la Pasta s-a născut din pasiunea pentru paste a lui Andrea Li Puma. De origine italiană, Andrea locuiește în România și împărtășește cu noi unele dintre cele mai…
Povești de succes

Antiseptica: Preocupare pentru sănătate și o relație mai bună cu clienții

Antiseptica s-a născut din grija pentru sănătate și din respectul pentru pacienți. Înființată în 2002 în Cluj, farmacia oferă suplimente alimentare, produse bio și homeopate, dermatocosmetice, produse pentru copii și…
Povești de succes

Lambda Service: Curajul de a continua când lumea se oprește

Lambda Service este un service auto din Agigea, cu dotări de ultimă generație, care se adresează persoanelor fizice și juridice. Service-ul a fost deschis în 2019, iar în scurt timp…

Testimoniale

“E fain că avem oameni cărora le pasă de noi. Și ideea de a avea un tânăr care face asta e foarte valoroasă. Și eu sunt la început de drum ca și tinerii cu care am lucram pentru că sunt antreprenor. Acum am nevoie de orice ajutor pe care pot să îl primesc. A fost super colaborarea.”

Fabiana PopaEmyeval

“IMM Online este un proiect reușit, cu oameni dedicați, care se vede că își doresc dezvoltarea durabilă a companiilor din România. Cu ajutorul lor am reușit să îmi răspund la întrebările referitoare la documentele necesare și la ce înseamnă aplicarea pentru granturile actuale.”

Dan CernăianuHoliday to Romania

“Prin intermediul programului, Outdoor Energy beneficiază acum de un website atractiv și ușor de utilizat, iar rezultatele pe care le generează se fac deja simțite la nivelul profitabilității afacerii noastre. Apreciez în mod deosebit implicarea și profesionalismul tinerilor experți care ne-au sprijinit în dezvoltarea site-ului.”

Dana GaneaOutdoor Energy

Parteneri de dezvoltare

Ne bucurăm de sprijinul și expertiza specialiștilor în afaceri și digitalizare..

Fă acum primul pas spre online, gratuit!